Efterlängtade helg!

Jag vet inte om jag någonsin varit så redo för helg förut. Helt slut, omotiverad och allmänt låg har varit min vecka. Så tråkigt men sant. Barnen har också varit väldigt trötta. Så pass att när jag hämtade Levi på skolan idag var bland det första han sa ”När jag kommer hem ska jag ta på mig pyjamas”. Sen fortsatte han med att påminna om att ”Nu är det bara två veckor kvar” Till vad då frågade jag? ”Tills vi åker”. Ne det kan väl inte stämma hävdade jag dock. ”Jo, för förra veckan sa du att det var tre veckor kvar”. När jag kom hem var jag tvungen att titta efter och visst hade han rätt. Nu är det bara två skolveckor kvar tills vi åker iväg på vårt lilla min äventyr!

Men först helg! Med pyjamas hela dagen, långrukost och tid för allt mys, gos, lek och äventyr vi vill.

2 kommentarer

  1. Åååh, önskar er allihop en skön och vilsam helg med så mycket mys eller bus eller äventyr NI vill ❤️

    1. Tack! Helgen blev väldigt fin och vilsam ♡

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *