En bättre måndagskväll

Första jobbdagen efter semestern gick bättre än jag hade sett framför mig och den toppades sedan av att bästa Anna kom på blixtvisit till vår sida av landet. Vi bestämde oss för en helkväll på vattnet.

Vi körde runt i alldeles lagom små vågor, som givetvis knappt ens syns på bilderna, haha! Väldigt kul hade vi i alla fall!

Och när man lyckas fånga en våg och glida med ända in till stranden, ja alltså den känslan är helt obeskrivlig och ger väldigt, väldigt mycket mersmak. Jag måste helt enkelt lära mig vågsurfa på riktigt!

Tur att jag kommer få chansen att öva en del i vinter på varmare breddgrader.

Hur som helst så fick vi en fantastisk kväll på vattnet med en hel massa skratt! Så tacksam för fina vänner och att detta är vardag, en helt vanlig måndagskväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.