Sportlov i Åkulla

I helgen har vi firat in Levis sportlov ordentligt! Vi började redan i lördags med att åka till simhallen. Till vår förvåning var det inte alls många andra där och vi njöt för full av det varma vattnet och drömde oss tillbaka till Maui. När söndagen kom kände vi dock att det var dags för lite mer vinteraktivitet. Vi satte oss i bilen och körde mot Åkulla. Där finns det, förutom skidspår, en pulkabacke som barnen kan ha skoj i.

Efter en stund hittade vi dock något som roade barnen ännu mer än själva pulkabacken.  En pulka-karusell!

Barnen la sig platt på mage på åkte glatt med när de fick fart.

Efter en stund blev vi vuxna för trötta och snurriga så då försökte de fixa farten själva. Som tur var kom deras farfar snart och hjälpte till istället. Lite senare åt vi lunch och fikade i Åkullas super mysiga café.
Typiskt bra sportlovsutflykt! Speciellt för oss som så sällan har snö där vi bor.

2 kommentarer

  1. Vilken kul pulkakälke! Påminner mig om att det brukar finnas en slängkälke på isen borta på vår sjö när det är kalla vintrar. Något för sportlovet kanske!

    1. Kul! Hittade ni den på sportlovet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.