Min krönika på mama.nu

 

Mitt blogginlägg om att vilja vara hemmamamma blev till en krönika på mama.nu!

Det känns riktigt bra att jag fick skriva en krönika kring detta eftersom det är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Det är också spännande att läsa kommentarer som skrivs där texten delats. Jag tycker det är väldigt intressant att läsa hur andra människor tänker och resonerar kring detta.

Tack också för alla Heja-rop i privata meddelanden! Uppenbarligen är jag inte lika ensam om en längtan efter att vara ”hemmafru” som jag trott. Och ja, jag vet att just ordet hemmafru är väldigt laddat och har en negativ klang för många. Men jag använder det ändå för jag gillar det trots allt och jag lägger mina egna värderingar i ordet istället för alla andras.

Men nog om detta för idag. Nu ska vi göra kväll här, ta på pyjamasar, borsta tänder och gosa ner oss i sängen.

Hörs en annan dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.