Letters from Afar

Här om dagen kom det ett väldigt spännande brev på posten. Det var adresserat till barnen vilket gjorde deras lycka total!

Vi öppnade kuvertet försiktigt och vecklade ut brevet som låg där i. Det såg ut som att det hade åkt en lång väg och allt kändes nästan lite mystiskt. Vi började läsa, texten var skriven på Engelska, av någon som verkade resa runt i världen och upptäcka spännande platser. Den här gången i Indien. I brevet stod berättat om allt från munkar som bodde i kloster till färgstarka marknader, utsmyckade elefanter och till och med en bengalisk tiger! När vi vände på brevet fanns en vacker bild på Taj Mahal som Levi genast ropade ut att han kände igen! Brevet avslutades med en hälsning från Isabelle, tills vi hörs nästa gång…

Det här är alltså en prenumeration på brev som skrivs som om denna Isabelle reser runt i världen och skriver brev för att berätta om sina äventyr. En genial idé som lockar barnen till både nyfikenhet, upptäckarlust och mer kunskap om de olika platser som hon besöker.

Barnen tyckte detta var hur spännande som helst! Levi kunde dock inte förstå hur i hela världen den här Isabelle kunde ha våran adress?! Till slut fick jag avslöja att det är jag som sagt att vi gärna vill ha de här breven och förklara lite om hur det går till.

Nu väntar vi med spänning på nästa brev!

 

?? We received our first Letter from Afar and both the kids and I absolutely loved it! So exiting and almost mysterious. Looking forward to the next letter now.

2 kommentarer

  1. Alltså, jag är så nyfiken på det här, det ser helt underbart, magiskt ut!

    1. Ja, precis så. Helt underbart magiskt! ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.