Vardag

Ne men alltså, det händer inte mycket just nu. Eller jo det gör det väl. Allting rullar på som vanligt med skola, jobb, helg, skola, jobb, helg, skola, jobb, helg… Det är en utmaning för mig att se det fina i vardagen och ta vara på de små guldstunder som ges.

Förra veckan tog vi i alla fall vara på en solig vindstilla dag. Vi gick till stranden och lekte och byggde snöslott.

Detta var dock utan skolkillen och jobbpappan. Vi saknar dem på dagarna. Vilma definierar dagarna utifrån om Levi och pappa är lediga eller ej. Hon tycker det är så självklart att det är bäst när vi är tillsammans alla fyra. Att det är då vi är hela. Och det är ju så jag känner också. Det är så extra fint bara när det kommer från henne. Hon tycker det är så självklart att det är så det alltid borde vara. Att vi ska vara tillsammans ♡

Fint var det i alla fall nere vid havet. Blev väldigt sugen på en supptur!

Idag har vi dock haft snöoväder som övergick i regn efter en stund och nu viner vinden utanför. Inte lika magiskt.

3 kommentarer

  1. Together is better. Hon har verkligen fattat ❤️

  2. […] kommer då de där små guldstunderna som jag pratade om här om dagen. Som när min dotter kommer hem från en sväng till stan med sin pappa och har insisterat på att […]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.