Hemmaspa med barn


Inlägget innehåller annonslänkar.

Förra veckan hade vi höstlov här. Jag och barnen var lediga hela veckan och David anslöt torsdag-fredag. Så skönt och så välbehövligt att få vara lediga tillsammans!

En dag på lovet hade jag och barnen Hemmaspa. Något vi länge pratat om att vi ska ha och nu var det äntligen dags!

Vi började med att göra en egen ansiktsskrubb av honung, olivolja och socker. Sen satte vi på lugn bakgrundsmusik som verkligen lugnade ner stämningen. Först ut av behandlingar var vår hemmagjorda ansiktsskrubb. Den var verkligen skön och mjukade upp hela ansiktet ordentligt.

 

Efter detta provade vi en ansiktsmask från AKOMA med grön lera och kakao. Denna är verkligen helt ljuvlig och doftar så gott av kakaon än man gärna skulle smaka på den.

Efter 10 min med ansiktsmask och gurkor på ögonen (för det måste man så klart ha på spa) kände vi oss mycket avslappnade.

 

Vi tvättade bort masken med vatten och sedan resterna med den underbara ansiktsoljan från Organics by Sara. Den jag har är Cleansing Oil Tea Tree.

Vi återfuktande med Flower water Lavender. Jag älskar verkligen hur lavendel doften gör att man känner sig helt lugn inuti. Sedan med Oil Serum Antioxidant som är HELT ljuvligt. Det ger så mycket mer fukt än jag någonsin upplevt och har verkligen räddat min annars så otroligt torra vinter hy.

Det som också är toppen med produkterna från Organics by Sara är att de är helt naturliga, ekologiska och giftfria och därför perfekta att även använda på barnen!

 

En annan grej som också fick vara med på vårt hemmaspa var ringblomssalvan som vi använder flitigt här hemma. Till allting. Till exempel perfekt att smörja in fötterna med efter ett långt och härligt fotbad som vi så klart också unnade oss på vår spa-dag.

 

Efter många härliga behandlingar tog vi fram tropiska smoothies, frukt och lite mörk choklad och kändes oss riktigt lyxiga!

 

Detta var verkligen roligt, mysigt, härligt och lyxigt och jag är så glad att vi tog oss tid till att göra den här spa-dagen. Båda barnen uppskattade det på sitt sätt. Kanske inte alla av oss låg stilla med ansiktsmask i 10 min till exempel. En viss 5 åring kanske gick lite bananas med oljor och krämer och allt vad det heter men alla var nöjda och glada!

Jag rekommenderar starkt att prova en Hemmaspa dag med barnen!

 

2 kommentarer

  1. Men huuuur ljuvligt ? och hur härligt för femåringen att få gå banans ???

    1. Ja det blev verkligen så härligt! Även för bananas-tjejen ❤?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.