Så lyckas du med att jobba hemifrån

Aldrig förr har det väl varit så aktuellt att jobba hemifrån!
I dessa tider när vi vill göra allt för att hindra smittspridningen av coronaviruset behöver fler och fler jobba hemifrån. Dock faller det sig inte lika naturligt för alla och det kan verkligen vara svår att få det att fungera på ett bra sätt. Det är lätt att bli distraherad och svårt att få till ett bra flyt i arbetet.

Men misströsta inte för här kan jag hjälpa dig! Jag har jobbat hemifrån i så många år nu, läst böcker om hur man får det att fungera och provat mig fram för att få till bra rutiner.
Jag vet att det kan vara svårt och jag vet att du kanske inte valt det här själv. Men jag vet också att du kan få det att fungera!

Därför har jag nu satt ihop en guide till att Lyckas med att jobba hemifrån. Jag har samlat mina bästa tips på hur du får dina arbetsdagar hemifrån att fungera på bästa sätt. Det här blir mitt sätt att bidra just nu. Mitt sätt att hjälpa till, här hemifrån.

Så, här är den, min guide till att Lyckas med att jobba hemifrån. Bara att ladda ner!

Du hittar den genom att klicka HÄR.

Skulle det vara så att den inte kommer fram, skriv till mig så fixar jag det!

 

Eng.

I’ve created a guide on How to successfully work from home.
Want the guide in English? Just let me know and i’ll get it for you as soon as I can!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.